Download

Kaspersky gratuit

Ca orice eveniment de anvergura mondiala, Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud vine la pachet si cu niscaiva neajunsuri, precum aglomeratia din baruri si stadioane, prielnica hotilor de buzunare. Si, cum sofisticatele smartphones sunt printre primele vizate, Kaspersky Lab s-a gandit sa le faca un bine suporterilor oferindu-le protectie gratuita pentru telefoane prin programul Secure-Mobile-Championship-2010, pe toata durata competitiei.

Pentru a beneficia de oferta gratuita, suporterii trebuie doar sa-si descarce aplicatia de aici si sa instaleze licenta special creata pentru activarea Kaspersky Mobile Security 9 gratuita pe durata Campionatului FIFA 2010.

Kaspersky

Odata instalat pe smartphone-ul unui suporter, Kaspersky Mobile Security 9 permite blocarea terminalului in cazul in care acesta este furat sau pierdut. Totodata, pe ecranul telefonului blocat vor fi afisate datele de contact ale proprietarului, astfel incat orice persoana care il gaseste il va putea returna.

De asemenea, locatia terminalului poate fi descoperita cu usurinta daca telefonul este dotat cu GPS, iar, daca SIM-ul este inlocuit, proprietarul primeste imediat o notificare cu noul numar de telefon. Mai multe detalii despre functionalitatile solutiei Kaspersky Mobile Security 9 sunt disponibile aici.

To Top