Stiri

Kaspersky Mobile Security 9

Soluțiile de securitate pentru telefoanele mobile nu au fost luate în serios până la apariția sistemului de operare Android. Cei care folosesc telefonul în scop de afaceri și obișnuiesc să instaleze frecvent aplicații din surse neverificate au acum la dispoziție o nouă suită antivirus pentru telefon. Kaspersky Mobile Security 9, suita de securitate pentru telefoane mobile inteligente, este acum disponibilă la un preţ special în magazinul online de aplicaţii al Google, Android Market.

Utilizatorii de smartphone-uri cu sistem de operare Android pot descărca produsul la preţuri de 6.95 Euro în Europa, 9.95 USD în Statele Unite ale Americii şi 5.95 lire în Marea Britanie sau oricare alt loc din lume. Licenţa este pe viaţă, pentru un singur dispozitiv mobil per utilizator. KMS 9 include modulul Anti-Theft, pe care utilizatorul smartphone-ului îl poate folosi pentru a bloca dispozitivul atunci când este furat sau pierdut, pentru a-i şterge memoria, a-l localiza prin GPS şi pentru a primi notificări referitoare la noul număr de telefon, în cazul în care SIM-ul a fost schimbat. De asemenea, cu ajutorul tehnologiilor avansate de protecţie a confidenţialităţii, utilizatorii pot ascunde anumite contacte şi informaţii din telefon, inclusiv lista apelurilor şi SMS-urile schimbate cu diferite persoane.

La momentul actual, produsul este disponibil pentru download în Android Market în limbile engleză şi rusă, urmând ca în scurt timp să poată fi descărcate şi versiunile în germană, franceză, suedeză, norvegiană, daneză şi multe alte limbi.

To Top