Stiri

Kingston anunță DataTraveler 2000, un stick de memorie cu tastatură

DataTraveler 2000
DataTraveler 2000

Kingston anunţă stick-ul de memorie DataTraveler 2000 de 128GB, o unitate de stocare flash pe interfață USB cu criptare şi taste alfanumerice.

DataTraveler 2000 vine echipat cu o tastatură alfanumerică care permite utilizatorilor să securizeze unitatea cu ajutorul unui cod PIN format din litere sau numere, oferind astfel un nivel suplimentar de protecție. De asemenea, pentru o securitate suplimentară, unitatea USB are o funcţie de blocare automată, ce se activează atunci când aceasta nu este oprită în mod corespunzător, înainte de înlăturarea sa din USB.

“În timp ce unitățile de stocare cu capacitate mică oferă propriile avantaje, unitățile criptate cu capacitate mare au devenit o necesitate, odată cu nevoia de a transfera fișiere mari și sensibile, pe măsură ce oamenii au început să lucreze de acasă”, a declarat Oscar Escayola, Flash Business Manager, Kingston EMEA. “DT2000 de 128GB se alătură familiei Kingston de unități USB cu criptate, de mare capacitate, oferind utilizatorilor opțiuni de securitate ce pot ajunge până la un nivel militar.”

DataTraveler 2000 este certificat FIPS 140-2 Nivelul 3 și oferă criptare AES pe 256 biți la nivel militar. Proiectat având în vedere profesioniști IT din domeniul securității globale, întreprinderile mici și mijlocii, precum și utilizatorii din corporaţii, DT2000 este perfect pentru cei care au nevoie de o protecție solidă a datelor.

Criptarea se face pe unitate, fără nici o urmă a codului PIN în sistem. Unitatea este independentă de sistemul de operare, fiind ușor de implementat în medii de lucru în care sunt utilizate mai multe dispozitive și sisteme de operare.

DataTraveler 2000 este disponibil în capacități de stocare cuprinse între 4GB și 128GB, iar garanția este de 3 ani.

Vezi oferta DataTraveler 2000

Prezentare video Kingston DataTraveler 2000

To Top