Stiri

Kingston prezintă la CES 2021 noua sa gamă de SSD-uri NVMe

Kingston intră pe piața SSD-urilor NVMe
Kingston intră pe piața SSD-urilor NVMe
(CREDIT: Kingston)

Divizia de memorie flash a Kingston a anunțat în cadrul CES 2021 o cronologie a lansărilor pentru gama sa de SSD-uri NVMe. Kingston este pregătită să-și mențină și anul acesta poziția dominantă pe piața SSD-urilor, atât pentru unitățile de tip consumer cât și pentru cele U.2 NVMe destinate centrelor de date. Noua ofertă va include primele SSD-uri PCIe NVMe Gen 4.0 din portofoliul companiei, precum și un SSD extern USB 3.2 Gen 2.

  • Ghost Tree: Noua unitate Gen 4.0 este perfectă pentru creatorii de conținut, dar și pentru utilizatorii avansați. Sub numele de cod „Ghost Tree”, acest nou drive oferă viteze de citire și scriere de 7.000 MB/s, cu capacități cuprinse între 1 TB și 4 TB.
  • Seria NV: Cel mai nou SSD cu interfață PCIe 3.0 x4 este unitatea ideală pentru utilizatorii care aleg soluțiile NVMe pentru prima oară. Capacitățile sale de stocare sunt de până la 2 TB.
  • XS2000: Este o unitate externă cu interfață USB 3.2 Gen2 x2 cu capacități cuprinse între 500GB și 2TB. Este perfectă ca spațiu suplimentar pentru stocare, iar interfața rapidă Type-C permite transferuri de date super rapide, de până la 2.000 MB/s.
  • DC1500M: Este o actualizare a lui DC1000M, ce vine în plus cu un suport pentru multi-namespaces. SSD-ul U.2 NVMe este conceput pentru a suporta un flux de lucru puternic, precum cloud-computing, găzduire web şi infrastructuri virtuale.
To Top