Stiri

CES 2021: Kingston prezintă noua serie de produse Workflow

Kingston Workflow Station
Kingston Workflow Station
(CREDIT: Kingston)

Divizia de memorie flash din cadrul Kingston a anunțat la CES 2021 soluția Workflow Station și noile cititoare destinate acestei soluții, care îmbunătățesc fluxul de lucru din post-producție al creatorilor de conținut.

Kingston Workflow Station oferă utilizatorilor libertatea de a personaliza fluxul de fișiere cu care lucrează, permițând-le să transfere simultan videoclipuri, fotografii și fișiere audio din mai multe surse. Indiferent că este vorba de o înregistrare multi-cam 4K sau 8K, înregistrări audio, filmări B-Roll cu drone sau GoPro-uri, poți conecta simultan toate echipamentele la Workflow Station Dock pentru a transfera rapid fișierele.

Cititoarele folosite de Workflow Station pot fi utilizate și în format stand-alone. Acestea se pot conecta la un laptop sau PC, prin intermediul cablului USB Type C inclus în pachet, oferind utilizatorilor o flexibilitate bine venită în procesul de post-producție.

Workflow Stations și cititoarele aferente soluției dispun de doi ani garanție și suport tehnic gratuit. Pentru mai multe informații accesați kingston.com.

Funcții și specificații pentru Workflow Station și cititoare

  • Transfer rapid de fișiere: transfer simultan de videoclipuri, fotografii și fișiere audio din mai multe surse.
  • Flux de lucru flexibil: utilizezi doar hub-ul și cititoarele care se potrivesc setup-ului
  • Versatilitate portabilă: folosești cititorul de carduri on-the-go doar prin cablul USB Type C inclus în pachet.
  • Performanță incredibilă: Workflow Station suportă vitezele oferite de standardul USB 3.2, oferind un transfer rapid al fișierelor.
To Top