Stiri

Kingston Digital actualizează cardurile Canvas și cititoarele MobileLite Plus

Card de memorie Kingston Canvas Plus
Card de memorie Kingston Canvas Plus

Kingston Digital Europe, divizia de memorii flash a companiei Kingston Technology, lider mondial în produse de memorie și soluții tehnologice, a anunțat actualizarea seriei de carduri „Canvas” prin lansarea modelelor „Canvas Plus”. Noua gamă SD și microSD include primele carduri UHS-II oferite de companie. Pentru a ține pasul cu performanțele seriei Canvas Plus, noile cititoare de carduri MobileLite Plus UHS-II au fost concepute pentru a susține viteze de citire ultra-rapide. Canvas Plus reprezintă următoarea generație de carduri SD și microSD, capabile să ofere performanțe superioare pentru DSLR-uri, producție video 4K / 8K, dispozitive Android, camere de acțiune și drone.

Canvas Plus oferă trei variante diferite, atât pentru cardurile SD, cât și pentru cele microSD:  Select Plus, Go! Plus și React Plus. În cazul cititoarele de carduri MobileLite Plus, acestea vor fi disponibile atât separate cât şi împreună cu cardurile React Plus.

Canvas Select Plus a fost proiectat special pentru camerele de amatori Full HD și 4K DSLR (SD), precum și dispozitivele mobile Android (microSD). Cardurile fac parte din clasa 10 UHS-I oferind  viteze de citire de până la 100 MB/s. Modelul MicroSD oferă clasa de performanță A1 pentru flux de lucru accelerat pe tablete și smartphone-uri. Capacitățile pentru modelele SD și microSD urcă până la 512 GB.

Gama Canvas GO! Plus este ideal pentru filmarea 4K UHD și fotografierea în modul rafală pe DSLR (SD) sau pentru a utiliza camerele de acțiune și dronele 4K (microSD). Modelul MicroSD oferă clasa de performanță A2 pentru a accelera fluxul de lucru pe tablete și smartphone-uri de ultimă generație. Cardurile Canvas GO! Plus sunt din Clasa 10 UHS-I U3, cu viteze de până la 170MB/s citire și 90 MB/s scriere. Capacitățile pentru modelele SD și microSD urcă până la 512 GB.

Canvas React Plus oferă performanță UHS-II de top pentru a captura videoclipuri profesionale 4K / 8K și fotografii de înaltă rezoluție. Cardurile sunt de Clasa 10 UHS-II U3 ​​- cu viteze până la 300MB/s citire, 260 MB/s scriere (SD) și 285 MB/s citire, 165 MB/s scriere (microSD).

Este primul microSD UHS-II care oferă clasa de performanță A1 pentru a accelera fluxul de lucru pe tablete și smartphone-uri.

Capacitățile modelelor SD și microSD sunt de până la 256 GB.

Cardurile sunt însoțite și de cititoare noi, cu viteze USB 3.2 Gen 1 și compatibilitate cu carduri UHS-I. Cititoarele MobileLite Plus sunt construite pentru a crește eficiența fluxului de lucru cu viteze incredibile UHS-II pentru un transfer mai rapid de fișiere și timp de procesare mai scurt.

Cardurile Canvas Plus Flash sunt susținute de garanția pe viață și de asistență tehnică gratuită.

To Top