Stiri

Kingston Digital lansează SSD-ul DC400 pentru segmentul enterprise

Kingston dc400
Kingston dc400

Kingston lansează SSD-ul Data Center 400 (DC400), cel mai nou SSD din gama de soluții enterprise. DC400 este un model entry-level pentru servere enterprise și utilizare în centrele de date, fiind dedicat în special clienților care adoptă strategia de înlocuire completă a vechilor sisteme. Este ideal pentru aplicații cu cerințe de citire foarte ridicate precum boot, servere web, baze de date operaționale cu o rată de date mai scăzută și analytics.

SSD-ul DC400 oferă o calitate superioară a serviciilor pentru clienții centrelor de date ale căror volume mari de lucru necesită un IOPS (input/output operations per second) fiabil și o latență scăzută. O memorie DRAM extinsă permite un IOPS ridicat și o performanță crescută pentru o gamă largă de operațiuni de citire/scriere.

Capacitatea de over-provisioning standard poate fi configurată de către utilizator, îmbunătățind performanța IOPS random și anduranța, în timp ce caracteristicile enterprise firmware îmbunătățesc latența și oferă timpi scăzuți de acces la date în condiții de volume de lucru constante. În plus, SSD-ul DC400 oferă atât protecție end-to-end, cât și împotriva penelor de curent, datorită unui sistem integrat în firmware-ul produsului (“pFAIL”).

Capacitatea de stocare a DC400 este de 400GB, 480GB, 800GB și 960GB.

Capacitățile de 400GB și 800GB sunt optimizate pentru performanță ridicată, beneficiind de viteze de răspuns mai mari, pentru obținerea de performanțe mai bune ale aplicațiilor și latență redusă de stocare.

Kingston dc400

Kingston dc400

To Top