Stiri

Kingston lansează două soluții de stocare rapidă pentru tablete și telefoane

Kigston DataTraveler microDuo 3.0
Kigston DataTraveler microDuo 3.0

Kingston lansează pe piața din România unitățile de stocare DataTraveler microDuo 3.0 și cardul microSDHC/SDXC UHS-I 90R/45W Class 10. DataTraveler microDuo 3.0 oferă spațiu de stocare adițional pentru dispozitivele portabile ca smartphone-uri sau tablete. Încorporând conectori USB 3.0 și microUSB, unitatea de stocare se poate conecta cu ușurință direct la un dispozitiv mobil sau la un computer.

DataTraveler microDuo 3.0 extinde capacitatea de stocare a dispozitivelor Android până la 64GB, oferind posibilitatea de a transfera cu ușurință fișiere de dimensiuni mari, fotografii, filme și muzică din telefon sau tabletă pe unitatea USB și înapoi. Interfața duală USB 3.0 – microUSB poate fi utilizată cu orice dispozitiv USB On-The-Go, permițăndu-le astfel utilizatorilor să transfere informații fără să conecteze memoria la computer1. O listă a dispozitivelor compatibile USB On-The-Go este disponibilă aici.

DataTraveler microDuo 3.0 este disponibil cu capacităţi de 16GB, 32GB și 64GB, având o perioadă de garanție de cinci ani.

Noul card microSDHC/SDXC UHS-I Class 10 oferă viteze de 90R/45W, permițând astfel scrierea continuă de imagini sau video-uri. Cardul Kingston microSDHC/SDXC UHS-I Class 10 este disponibil cu capacitate de 16GB, 32GB și 64GB. Viteza de 90MB/s pentru citire și 45MB/s pentru scriere permite utilizatorilor să înregistreze sau să transmită videoclipuri Full HD și conținut video 3D sau să facă fotografii în mod continuu.

Kigston DataTraveler microDuo 3.0

Kigston DataTraveler microDuo 3.0

To Top