Stiri

Kingston lansează SSD-uri pentru business

Kingston SSDNow E50
Kingston SSDNow E50

Fiecare utilizator s-a gândit cel puțin odată la un SSD și la modul în care acesta crește viteza de lucru a calculatorului. Kingston lansează SSDNow E50, cel mai nou dispozitiv destinat mediului business și mai puțin utilizatorilor individuali.

SSDNow E50 permite organizațiilor ce nu necesită o solicitare continuă a dispozitivului SSD, obținerea unui nivel de performanță de top, precum în cazul cazul SSDNow E100, însă la un raport cost/eficiență mai bun. SSDNow E50 oferă o valoare IOPS şi o lăţime de bandă mai mare, atenuând astfel latenţele şi viteza de lucru.

SSDNow E50 vine echipat cu tehnologia DuraWrite, pentru protecția integrității datelor și extinderea duratei de viață a SSD-ului, prin reducerea efectivă și eficientă a numărului de scrieri Flash, cu ajutorul unui motor inteligent de compresie. RAISE reduce numărul de erori incorigibile din SSD, cu mult peste codul standard de corectare.

Kingston SSDNow E50

Kingston SSDNow E50

SSDNow E50 depășește alte oferte competitive prin tehnologia de protecție continuă împotriva penelor de curent menită să prevină orice pierdere de date în momente critice precum o întrerupere a furnizării de electricitate. Modelele SSDNow E50 au în dotare un controler SandForce-SF2581 și capacități de stocare de până la 480GB.

To Top