Stiri

Vivobook S 15 OLED BAPE Edition este laptopul care te îmbracă cel mai cool

Laptop Vivobook S 15 OLED BAPE Edition
Laptop Vivobook S 15 OLED BAPE Edition
(CREDIT: ASUS)

Ai citit de multe ori despre cum anumite tehnologii devin adevărate declarații de stil și împrumută utilizatorilor un aer cool și stilat. Dar, de multe ori, era vorba doar despre figuri de stil prin care autorii articolului încercau să descrie designul inedit al anumitor produse. În cazul lui Vivobook S 15 OLED BAPE Edition însă, însuși laptopul este figura de stil, fiind gândit pentru a se asorta la perfecție cu stilul de camuflaj al modei stradale promovate de renumitul brand japonez A BATHING APE (BAPE). Lansat în cadrul unui eveniment online și disponibil în ediție limitată, laptopul e pregătit să captiveze deopotrivă iubitorii modei stradale și pasionații de tehnologie.

Laptop Vivobook S 15 OLED BAPE Edition Cool Silver

Laptop Vivobook S 15 OLED BAPE Edition Cool Silver (Foto: ASUS)

Estetica unică a lui Vivobook S 15 OLED BAPE Edition include două variante de culori captivante, camuflaj verde și camuflaj albastru, tema grafică acoperind nu numai laptopul, ci și accesoriile care îl însoțesc, precum o figurină, un mouse, o geantă de transport și un set de autocolante. Pachetul surprinde cu adevărat esența stilului distinctiv BAPE.

Pe lângă aspectul atrăgător, Vivobook S 15 OLED BAPE Edition este și o mașinărie redutabilă, având o certificare Intel Evo, cu un procesor ce urcă în gama până la până la un Intel Core i9-13900H de a 13-a generație, care oferă o viteză și o eficiență de neegalat. Cu 16 GB de memorie LPDDR5 și un ecran OLED uimitor de 2,8K la 120 Hz, notebook-ul oferă o experiență vizuală captivantă și tactilă. Bateria de lungă durată, cu o capacitate de 75 Wh, le permite utilizatorilor să își îndeplinească sarcinile cu ușurință, indiferent unde s-ar afla, afișând un stil remarcabil.

Stil și inovație de neegalat

Atât BAPE, cât și ASUS acordă o mare importanță propriilor comunități și, în spiritul unității, această colaborare unică îmbină perfect moda și tehnologia, rezultând un produs extraordinar și exclusivist. „Suntem încântați să anunțăm parteneriatul excepțional dintre ASUS Vivobook și A BATHING APE – o colaborare ce întruchipează spiritul streetwear și împinge limitele designului. Marcăm atât debutul primului laptop BAPE, cât și al primului laptop inspirat de moda stradală din seria noastră Vivobook”, a declarat Galip Fu, ASUS Global Marketing Director, Consumer PC. BAPE a adăugat: „BAPE este încântată să colaboreze cu ASUS Vivobook pentru a concepe o colecție în ediție limitată care combină stilul unic și vibrant al BAPE cu laptopurile puternice și performante ASUS Vivobook. Acest parteneriat demonstrează dedicarea BAPE pentru a oferi produse de înaltă calitate și la modă, care pun în valoare stilul.”

Laptop Vivobook S 15 OLED BAPE Edition Midnight Black

Laptop Vivobook S 15 OLED BAPE Edition Midnight Black (Foto: ASUS)

Pachetul în ediție limitată este disponibil în două variante de culoare: un pachet albastru cu un laptop Cool Silver și un pachet verde cu un model Midnight Black, ambele având un capac metalic care prezintă o tematică grafică deosebită BAPE x ASUS, un camuflaj foto-gravat cu reflexii luminoase. De asemenea, eticheta cu sigla cu reflexii îi conferă laptopului o notă discretă, premium. Ducând designul la un nou nivel, laptopul în sine afișează elemente exclusive BAPE pe touchpad, în partea inferioară a dispozitivului și în zona de sprijin a palmei.

Accesorii exclusive

Pachetul de accesorii exclusive vine cu un camuflaj albastru pentru modelul Cool Silver sau verde pentru modelul Midnight Black. Acest camuflaj – creat special cu prilejul colaborării – întruchipează fuziunea perfectă între estetica atemporală și un stil vesel. În esență, pachetul scoate în evidență camuflajul clasic BAPE ABC, renumit pentru atractivitatea și versatilitatea sa durabilă. Pentru a însufleți designul, BAPE a adăugat îndrăgitele personaje BABY MILO Friends. De asemenea, numele ASUS Vivobook este integrat perfect în model, ca o îmbinare armonioasă a identităților celor două mărci. Iconicul BABY MILO ține în mână un Vivobook, servind drept referință pentru produsul în sine.

Acest design se regăsește și la geanta de transport, creată în colaborare de ASUS Design Center și BAPE, care nu numai că protejează laptopul de accidente nedorite, dar adaugă și o notă de individualitate dispozitivului. Grație deschiderii la 180° și a multiplelor buzunare, aceasta oferă un spațiu de depozitare convenabil pentru accesorii precum mouse-ul, adaptorul de alimentare și altele. De asemenea, pachetul cuprinde un mouse compact cu capace superioare interschimbabile, fiecare având un capac negru și un capac albastru sau verde, în funcție de varianta de culoare aleasă. Capacul negru prezintă un stil mistic și cool, completând perfect modelul special al laptopului. Versiunile albastru și verde se aliniază culorilor tematice ale genții de transport, în timp ce o curea practică facilitează portabilitatea.

Pachetul este completat de BABY MILO însuși, sub forma unei figurine BABY MILO unice adorabile, care reprezintă punctul culminant secret al pachetului. Această figurină exclusivă din pachetul BAPE Edition îl înfățișează pe BABY MILO purtând un laptop Vivobook BAPE Edition.

Hardware pe măsură

Pe lângă faptul că se adresează celor ce stabilesc, de obicei, tendințele și celor care agreează stilul „streetwear”, Vivobook S 15 OLED BAPE Edition este un dispozitiv puternic, fie că este vorba de lucru, studiu sau jocuri.  Ecranul OLED NanoEdge cu rezoluție 2,8K la 120 Hz oferă o experiență extrem de captivantă. Cu rezoluția impresionantă și rata de reîmprospătare ridicată, utilizatorii se pot bucura de imagini uimitoare, cu culori vibrante, detalii clare și mișcări fluide. Fie că lucrează la un proiect cu grafică intensivă, vizionează filme sau se joacă, ecranul asigură utilizatorului o experiență captivantă din punct de vedere vizual.

Alimentat de un procesor Intel Core i9-13900H cu până la opt nuclee, laptopul oferă o performanță și o capacitate de reacție excepționale. Cu frecvențe de până la 5,4 GHz, acesta face față fără efort sarcinilor solicitante, cum ar fi editarea video și multitasking-ul intens. Puterea și eficiența procesorului îl fac ideal pentru oricine are nevoie de performanță rapidă și fiabilă. Pentru a îmbunătăți și mai mult experiența utilizatorului, laptopul dispune de o baterie impresionantă de 75 Wh, care asigură productivitatea fără a fi nevoie de o încărcare frecventă.

În plus, designul elegant și ușor al laptopului îl face extrem de portabil, permițând utilizatorilor să îl ia oriunde fără efort. Includerea opțiunilor avansate de conectivitate, cum ar fi WiFi 6 (802.11 ax) și Bluetooth 5.2, asigură o conectivitate perfectă și de mare viteză pentru colaborare online, streaming și jocuri.

O colaborare WOW THE WORLD

Colaborarea dintre ASUS Vivobook și BAPE are o semnificație specială, deoarece BAPE își sărbătorește anul acesta cea de-a 30-a aniversare. Vivobook S 15 OLED BAPE Edition aduce un omagiu moștenirii de lungă durată a ambelor mărci, combinând tehnologia de ultimă generație cu stilul iconic BAPE. Îmbinând aspectul trendy cu performanțele puternice, ASUS Vivobook și BAPE impresionează prin această colaborare specială.

To Top