Stiri

Lenovo anunță vânzări record

Lenovo IdeaCentre A720
Lenovo IdeaCentre A720

Lenovo a publicat rezultatele financiare pentru al doilea trimestru fiscal, încheiat în 30 Septembrie 2012. Grupul a înregistrat vânzări trimestriale record de 8.7 miliarde USD, în creştere cu 11 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

În al doilea trimestru fiscal, iulie-septembrie 2012, livrările de PC-uri Lenovo au crescut cu 10.3 procente, pe o piaţă dificilă care a scăzut cu opt procente faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior. Este al 14-lea trimestru consecutiv în care compania a crescut mai repede decât industria de PC-uri în ansamblu.

Pe lângă creşterile impresionante ale cotei sale de piaţă, Lenovo a obţinut profituri nete de 162 milioane USD în al doilea trimestru fiscal, ceea ce reprezintă o creştere de 13 procente faţă de aceeaşi perioada a anului anterior, cu o marjă brută de 12.1 procente.

Profitul brut pentru al doilea trimestru fiscal a crescut cu 11 procente faţă de anul anterior, până la 1.1 miliarde USD, în timp ce profitul operaţional pentru acelaşi trimestru a fost de 206 milioane USD, în creştere cu 24 procente faţă de anul anterior.

Lenovo IdeaCentre A720

Lenovo IdeaCentre A720

To Top