Stiri

Likeit.ro merge la DreamHack Bucharest 2015

DreamHack_Bucuresti_2013

Likeit.ro va fi prezent alături de ASUS România la DreamHack Bucharest 2015, cel mai important eveniment dedicat pasionaților de gaming din Europa.

În cadrul standului Likeit – ASUS se vor desfășura două dintre cele mai importante competiții ale DreamHack 2015: finala Hall of Fame și turneul PGL CS:GO. Cele zece sisteme ultra performante disponibile în stand vor fi luate cu asalt de participanți care vor duce gaming-ul la extrem.

Standul Likeit – ASUS va fi situat lângă scenă StarLadder Dota2, iar pe parcursul celor trei zile vor fi organizate concursuri cu premii în valoare de peste 1000 de euro, tombole și demonstrații de overclocking.
Likeit este alături de partenerii săi, astfel că sistemul expus în standul Intel a fost configurat împreună cu nJoy și Intel, folosind cele mai performante componente ale momentului.

Un spectacol fascinant de jocuri, sporturi electronice, turnee internaționale și divertisment digital va captiva participanții la DreamHack 2015 unde vor fi prezenți jucători profesioniști din întreaga lume. Fanii vor putea urmări competiții ca Dota2, League of Legends sau Heroes of the Storm cu premii în valoare de mii de dolari.

To Top