Stiri

Logitech G lansează căștile de gaming G335

Casti Logitech G335
Casti Logitech G335

Logitech lansează noile căști Logitech G335 disponibile în două variante de culori. Acestea completează colecția de periferice – Color Collection, fiind totodată extrem de ușoare.

Căștile Logitech G335 au doar 240 de grame și sunt printre cele mai ușoare căști de gaming de pe piață. Cu un design similar modelului G733, noile căști G335 sunt mai mici ca dimensiune, benzile de susținere sunt ajustabile, iar materialul din care sunt confecționate cupele căștilor este unul fin.

Disponibile în variantele de culori alb și negru, cu benzi de susținere reversibile, noile căști G335 oferă gamerilor posibilitatea de a-și personaliza experiența de joc. De asemenea, modelul G335 este compatibil cu accesoriile deja existente precum benzile elastice colorate de susținere și bureții pentru microfon.

Căștile Logitech G335 se conectează și sunt gata de utilizare rapid, cu ajutorul unei mufe audio de 3.5 mm, fiind potrivite pentru aproape orice platformă de gaming.

Preț și disponibilitate

Căștile G335, în variantele alb și negru, vor fi disponibile în România în a doua parte a lunii iulie, la un preț recomandat de 334,89 lei.

To Top