Stiri

Logitech G lansează tastatura mecanică de gaming G413 SE

Logitech G413 SE
Logitech G413 SE

Logitech G anunță lansarea tastaturii mecanice de gaming – Logitech G413 SE, în versiunile Full Size și TKL (fără taste numerice). Proiectate pentru a oferi precizie și un plus de performanță, cele două versiuni ale noii tastaturi au switchuri mecanice de înaltă calitate si taste din PBT- ceea ce le face durabile și rezistente la uzură.

Tastatura mecanică de gaming G413 SE are în dotare, pentru ambele versiuni, switchuri mecanice tactile care asigură performanță avansată și timp rapid de acționare, pentru utilizatorii care preferă un feedback direct. În plus, dispun de taste din PBT, unul dintre cele mai rezistente și de înaltă calitate materiale de pe piață. Astfel, noile modele de taste sunt construite pentru a asigura rezistență excelentă la pete, căldură și uzură devenind unele dintre cele mai rezistente de pe piață.

Tastatura Logitech G413 SE, în versiunile Full Size și TKL, vine cu iluminare cu LED-uri albe. Carcasa de culoare neagră este din aliaj de aluminiu și magneziu șlefuit.

Preț și Disponibilitate

Logitech G413 SE (versiunea Full Size) și Logitech G413 TKL SE (versiunea fără taste numerice) vor fi disponibile începând cu luna Februarie 2022, la prețul recomandat de 349 lei versiunea TKL, respectiv 399 lei în versiunea standard.

To Top