Stiri

Logitech StreamCam îți oferă streaming pentru studioul tău de acasă

Logitech StreamCam
Logitech StreamCam

Noua cameră web StreamCam lansată de Logitech a fost dezvoltată mai ales pentru creatorii de conținut și streamerii pasionați. StreamCam dispune de o rezoluție de 1080p și 60 de frame-uri pe secundă, conectivitate USB-C și opțiuni de instalare flexibile, dovedind o performanță îmbunătățită atunci când este folosită împreună cu software-ul Logitech Capture. Acesta îi oferă funcționalități care automatizează expunerea, încadrarea și stabilizarea imaginii, pentru un conținut care merită partajat împărtășit cu ceilalți.

Utilizată împreună cu software-ul Logitech Capture, StreamCam este camera ideală pentru streaming-ul pe YouTube, Facebook, Twitch, Instagram și alte rețele sociale. Combinația celor două oferă o mulțime de avantaje, între care: focalizarea inteligentă cu recunoaștere facială și expunere care ajută la redarea unei imagini clare în fiecare video, încadrare inteligentă asistată de AI, stabilizarea imaginii, video vertical full HD pentru story-urile de Instagram și Facebook și setări audio stereo și dual-mono, pentru înregistrarea precisă a sunetului. StreamCam este, de asemenea, compatibilă cu aplicațiile XSplit și Open Broadcaster Software (OBS).

Odată cu lansarea StreamCam, a apărut și o nouă versiune a software-ului Logitech Capture, care va fi disponibilă cu suport extra pentru o versiune beta pentru macOS. Versiunea actualizată va include funcționalități precum Dark Mode, noi efecte, texte live și multe altele.

StreamCam va fi disponibilă pe Logitech.com și în magazinele partenerilor începând cu luna aprilie 2020, la un preț recomandat de 769 lei.

To Top