Stiri

Logitech Z906

Logitech a lansat sistemul Logitech Surround Sound Speakers Z906. Sistemul funcționează la capacitatea de 500 wati (RMS), este certificat THX, creând în propriul living o experiență audio asemănătoare cu cea dintr-un cinematograf.

Logitech Z906

În ajutorul soundtrackuri-lor codate Dolby digital sau DTSTM, sistemul integrat de decodare digital 5.1 permite emiterea sunetului surround, de la urletele produse de o mulțime în delir până la sunetul pașilor pe care îi simți chiar în spatele tău. Dacă ești amator al bass-ului puternic, un subwoofer side-firing emite frecvențe joase la 165 de wați fără distorsiuni. Iar sistemul convertește două canale stereo într-o experiență surround imersivă.

boxe Logitech Z906

Boxele Logitech Surround Sound Z906 sunt proiectate special pentru o cameră de zi, unde sunetul își etalează bogăția de nuanțe. Poți conecta până la șase dispozitive audio în același timp, precum televizorul, player-ul DVD, recorder-ul DV, player-ul Blu-Ray, consolele Xbox 360, PLAYSTATION3, Wii, player-ul iPod, calculatorul sau laptopul Mac. Iar consola de control, cu al său design compact și ecran ușor lizibil, se integrează perfect cu sistemul home entertaining.
Pentru un confort sporit, o telecomandă wireless îți permite să controlezi sistemul direct de pe canapea. Iar sateliții, care pot fi montați pe perete, transformă orice cameră într-un mic cinematograf.

Logitech Surround Sound Speakers Z906 vor fi disponibile în Europa începând cu luna martie 2011 la un preț recomandat de 349 Euro.

To Top