Stiri

Maguay anunță lansarea noilor servere Maguay eXpertServer cu a treia generație Intel Xeon Scalable

Intel Xeon Scalable
Intel Xeon Scalable

Maguay anunță lansarea noilor servere Maguay eXpertServer optimizate hardware pentru aplicații criptografice, AI și de securitate, bazate pe cea de-a 3-a generație Intel Xeon Scalable.

Bazate pe procesul de fabricație Intel pe 10 nanometri (nm), cea de-a treia generație Intel Xeon Scalable beneficiază de până la 40 de nuclee per procesor și permit pentru noile Maguay eXpertServer un câștig de performanță mediu de până la 265%, comparativ cu generatia de servere de acum 5 ani. Serverele acceptă până la 12 TB de memorie de sistem, până la 16 canale de memorie DDR4-3200 și până la 128 magistrale PCIe generația a 4-a.

Maguay, în calitate de producător și partener Intel Partner Alliance Titanium Level (cel mai înalt nivel de certificare Intel), precum și singura companie cu expertiză certificată Intel HPC Specialist din România, are posibilitatea și resursele pentru a construi, în cel mai scurt timp, soluții customizate, la cerere – cu posibilități de testare și dimensionare in-house – bazate întotdeauna pe cele mai noi procesoare și platforme Intel.

Standardizarea și utilizarea exclusivă a tehnologiilor celor mai noi și non-proprietare stau la baza tuturor soluțiilor Maguay, fiind unul dintre motivele pentru care compania a livrat, în ultimii ani, peste 900 noduri Maguay eXpertServer bazate pe familia Intel Xeon Scalable, către cel mai prestigios centrul de cercetare nucleară din lume, CERN.

To Top