Stiri

Maguay premiată la CeBIT

Server Maguay

Compania românească Maguay a fost premiată de Intel în cadrul CeBIT Hanovra 2012pentru contribuţia adusă în educarea clienţilor din România, în ce priveşte utilizarea tehnologiilor de server „. Maguay a reușit comercializarea unui număr mare de servere Intel, fiind un partener important al Intel Corporation.

Parteneriatul între Maguay şi Intel a demarat în 1998, în acelaşi an în care Intel a deschis canalul oficial de distribuţie în România, şi este cel mai important parteneriat al companiei noastre. Astfel, volumul de afaceri a crescut de la an la an, nivelul de competenţă de asemenea, Maguay devenind un brand cu reputaţie solidă nu doar în România ci şi în Europa Centrală şi de Est. În prezent Maguay deţine statutul de Technology Provider Platinum Partner şi Intel Server Local Leader.”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.

Echipamentele româneşti marca Maguay au fost prezentate în premieră la CeBIT 2012 în cadrul standului RomaniaIT. Compania a prezentat, în premieră, primul model românesc de ultrabook MyWay U1401i, dotat cu procesor Intel Core i3-2357 (se poate configura cu Core i5 sau Core i7, pe platforma Sandy Bridge), memorie RAM 4GB DDR3, hard disk de 250 GB la 7200 rpm (se poate configura cu SSD) şi baterie de 8000mAh.
Server Maguay

To Top