Stiri

Maguay va fi prezent la DreamHack Open Cluj-Napoca 2015

Fetele ASUS

DreamHack Open Cluj-Napoca 2015 (29 octombrie – 1 noiembrie) se bucură de susținerea companiei Maguay, cel mai important producător autohton de servere și PC-uri.
Maguay participă pentru a 5-a oară, consecutiv, la DreamHack în calitate de partener oficial. Organizat anual începând cu 2012, DreamHack aduce în România cei mai buni jucători profesioniști din întreaga lume, în turnee unde fanii pot să-i urmărească în acțiune pe scenă sau chiar în zona de competiție.

Încă de la prima participare la DreamHack, standul Maguay a atras un număr impresionant de vizitatori care au dorit să testeze desktop-urile și laptop-urile de gaming Maguay, iar feedback-ul privind experiența de joc a fost unul pozitiv, vizitatorii revenind ediție după ediție să se joace pe „cele mai tari sisteme de gaming din România”.

În cadrul evenimentului, Maguay va prezenta noua linie de sisteme de gaming Maguay GamePower powered by ASUS, bazate pe cele mai noi procesoare Intel Skylake și Haswell-E, noua gamă de laptop-uri de gaming MyWay P, o stație grafică Maguay PowerStation, noile monitoare Iiyama de gaming și 4K, etc.

Ca de fiecare dată, specialiștii Maguay vor ajuta vizitatorii interesați de achiziția unui sistem Maguay să își realizeze configurația ideală, în funcție de bugetul și necesitățile lor – indiferent dacă vorbim despre un sistem de gaming sau de o stație de lucru profesională. De asemenea, pentru sistemele achiziționate cu ocazia evenimentului, toți vizitatorii DreamHack vor beneficia de o reducere de 10%.

Mai mult, Maguay va organiza și tombola mult așteptată de vizitatorii de la DreamHack, unde aceștia pot câștiga numeroase premii, oferite de către Maguay și partenerii săi Intel, ASUS și HyperX.

Fetele ASUS

To Top