Stiri

Maguay va participa la Dreamhack Masters Bucharest 2014

DreamHack Masters Bucharest 2014 (31 octombrie – 2 noiembrie), organizat de Computer Games, va reuni unii dintre cei mai mare producători de hardware pentru gaming. Organizat anual începând cu 2012, DreamHack Bucharest aduce în România cei mai buni jucători profesioniști din întreaga lume, în turnee unde fanii pot să-i urmărească în acțiune pe scenă sau chiar în zona de turneu.

„Participăm pentru a treia oară la DreamHack în calitate de partener oficial. La ultimele două ediții sistemele de gaming Maguay au fost folosite atât de către echipa Computer Games cât și de partenerul Logitech, care a organizat competiții cu premii în cadrul standului său. De această dată însă, pe lângă showcase-ul în care vom prezenta cele mai tari sisteme de gaming din România, vom organiza și noi o secțiune de joc, unde vizitatorii noștri vor putea câștiga premii interesante, jucând titlurile preferate.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

În cadrul evenimentului, Maguay va prezenta noua linie de sisteme de gaming Maguay GamePower, bazate pe cele mai noi procesoare Intel Haswell-E și cea de-a noua generație nVIDIA GeForce GTX. Ca de fiecare dată, specialiștii Maguay vor ajuta gamerii interesați de achiziția unui sistem Maguay să își realizeze configurația ideală, în funcție de bugetul și necesitățile lor. Mai mult, Maguay va organiza și tombola mult așteptată de vizitatorii de la DreamHack, unde aceștia pot câștiga numeroase premii, oferite de partenerii DOMO, ASUS și Kingston.

fete-Dreamhack-5

To Top