Stiri

Mai multe cărți Samsung pentru Europa

Samsung GALAXY Note II
Samsung GALAXY Note II

Conținutul multimedia și materialele audio-video reprezintă o marfă valoroasă pentru companiile mari. Cărțile electronice se distribuie ușor, magazinile online sunt mai puțin costisitoare iar companiile fac un profit sigur.

Samsung și-a extins serviciul e-book în Europa, oferind astfel unui număr mai mare de clienți posibilitatea de a-și transforma experiența lecturii digitale. Readers Hub 2.0 aduce utilizatorilor de smartphone-uri și tablete Samsung mii de bestseller-uri și de cărți în format electronic din întreaga lume, de la cărți ilustrate de gătit și până la lecturi pentru copii.

Căutarea și navigarea prin bogatul catalog al Readers Hub 2.0 este acum mai rapidă și mai simplă. Serviciul de recomandări de conținut te ajută să găsești cu ușurință titlurile care sunt de interes pentru cititor.

Printr-o simplă atingere a ecranului, se deschide un meniu care permite cititorilor să sublinieze pasajele importante și să facă adnotări. Notițele sunt salvate separat pentru a fi găsite cu ușurință și, de asemenea, partajate. În plus, Readers Hub 2.0 permite utilizatorilor să posteze în orice moment pe rețelele sociale pasaje din carte.

Readers Hub 2.0 este compatibil cu următoarele formate: ePub2, PDF, HTML 5 și ePub 3. În plus, Samsung a dezvoltat un portal dedicat editurilor, unde acestea pot urmări, încărca și gestiona ofertele proprii de cărți electronice.
Readers Hub 2.0 este preinstalat pe Samsung GALAXY Note II. Utilizatorii GALAXY S III, GALAXY Note 10.1 și GALAXY CAMERA pot descărca aplicația din Samsung Apps.

Samsung GALAXY Note II

Samsung GALAXY Note II

To Top