Stiri

Mini boxe portabile

Boxele pentru laptop-uri nu oferă un sunet suficient de clar pentru a vă putea bucura de o muzică de calitate exceptând situația în care dețineți un modele ASUS NX90. Difuzoarele miniaturale X-Mini se pot conecta printr-un jack stereo de 3.5mm la majoritatea gadgeturilor actuale (notebook, netbook, telefon mobil, media player etc.) conferindu-le capacități impresionante de redare a sunetului.

X-Mini se dovedește semnificativ mai bun și mai puternic decât boxele obișnuite ale unui laptop sau față de cele încorporate în monitoare. Boxele se alimentează părin cablul USB dar au și un acumulator intern care le oferă o autonomie de până la 6 ore. X-Mini V1.1 cântărește 57 de grame, măsurând 65mm x 65mm x 50 mm.

X-Mini V1.1 este disponibil la prețul de aproximativ 78 RON (TVA inclus) în variantele coloristice negru și roșu. Toate cele 3 versiuni X-Mini (V1.1, V2 și Max -varianta stereo) sunt comercializate în România prin rețeaua de parteneri autorizati și pe site-ul de portofoliu www.FunGadgets.ro.
Boxe X-mini V1.1
Boxe X-mini V1.1

To Top