Fun

Mini-elicopter incarcabil prin USB

Pasionatii mai mici si mai mari de aeromodelism au la dispozitie o noua jucarie: un mini-elicopter cu port de „alimentare” USB, doua trepte de viteza controlabile, telecomanda cu semnal infrarosu si 4 LED-uri cu lumina colorata intermitenta pe fiecare parte, care ii permit sa zboare si pe intuneric sau in conditii de vizibilitate redusa. Fabricat dintr-un aliaj usor si rezistent, elicopterul e usor de manevrat si de controlat prin telecomanda wireless cu 3 canale.

Mini-elicopter incarcabil prin USB

Cand ramane fara „combustibil”, aterizeaza pe birou pentru „alimentare” cu energie de la PC (fie acesta desktop, laptop sau notebook), de la un adaptor sau o telecomanda cu port USB. Se incarca fie prin cablu USB, fie prin telecomanda, astfel incat poate zbura atat in interior, cat si afara.

Mini-elicopterul are 180 mm lungime, 94 mm inaltime si 47 mm latime si functioneaza cu 6 baterii AA. Dupa o incarcare, poate zbura 7-10 minute. E disponibil pe galben sau albastru si costa 39$ (reducere de la 49$), inclusiv telecomanda si cablu de incarcare USB.

Mini-elicopter incarcabil prin USB

To Top