Review

Minifrigider Ardes review

Daca ieri am vorbit de un aer conditionat astazi iti propun sa vorbim de minifrigidere. Ne amintim cu drag de aceste aparate care ne tineau bauturile reci mancarea rece in timpul studentiei. La sfarsitul studentiei unii se imbatau atat de tare incat le aruncau pe geam, dar asta este cu totul alta poveste. Toata lumea are acasa un Frigider (sau cel putin asa sper) insa un Minifrigider poate sa iti fie util chiar daca nu mai esti student.

Sa luam drept exemplu minifrigiderul Ardes TK 45/F1.

Minifrigider Ardes TK 45/F1 DECOR

Minifrigiderul Ardes TK 45/F1 are functie dubla: racire si incalzire. Totul este sa nu incurci butoanele si sa te trezesti ca ti-ai incalzit sucul sau ti-ai racit cafeaua.

Ce Ofera Ce ne ofera: minifrigiderul Ardes TK 45/F1 se poate conecta la priza auto fiind astfel un partener de incredere pentru calatoriile lungi. Mai ales pe timp de vara atunci cand vrei sa ai mereu la dispozitie o bere un suc rece.

Avantaje Avantaje Minifrigider Ardes TK 45/F1 DECOR:
+ Pret
+ Stecher pentru priza auto

ProblemeProbleme Minifrigider Ardes TK 45/F1 DECOR:
– Design incomod pentru masina.

Interesant Interesant: Frigiderele au fost folosite comercial inca din 1875 dar foloseau gaze toxice. Incepand cu 1915 au fost lansate primele frigidere pentru acasa care foloseau pentru racire gaze non-toxice precum Freon sau R-12.

Stiai ca Stiai ca… Frigiderul cu absorbtie a fost inventat de Baltzar von Platen si Carl Munters in 1922? Acest concept a devenit rapid un mare succes si a fost comercializat in premiera de Electrolux. Vechiul frigider FRAM (produs la Uzina Mecanica Sadu – Judetul Gorj) functiona pe acest principiu si folosea amoniac pe post de lichid de racire.

Detalii tehnice Minifrigider Ardes
Capacitate totala 17 litri
Putere consumata 50 W
Clasa energetica E
Clasa climatica N
Dimensiuni 36 x 29 x 47 cm
Altele Dispune de cablu aditional cu stecher pentru priza auto

To Top