Stiri

Mio lansează MiVue 388 – Camera video cu GPS încorporat și alerte radar

Mio MiVue 388
Mio MiVue 388

Într-o perioadă în care amenzile de circulație pot fi mai scumpe decât mașina, camera video din autoturism devine foarte importantă. Dovezile înregistrate pot fi folosite în justiție de cei care contestă amenzile. Odată cu amenzile vor crește și „micile atenții” pe care „apărătorii legii” le sugerează șoferilor ce au încălcat regulile de circulație iar șansa de a scăpa ocolind sistemul scade considerabil.

Mio lansează pe piața locală MiVue 388, camera video echipată cu receptor GPS și o nouă caracteristică – alerte radar. Dispozitivul dispune și de un suport de montare rotativ, care permite îndreptarea aparatului în orice direcție. Produsul are încorporat un receptor GPS care permite urmărirea traseelor – acesta înregistrează secvențe video, direcția, viteza, precum și coordonatele geografice, pe care le sincronizează cu Google Maps. Noul model din gama MiVue vine echipat cu o bază de alerte radar ce beneficiază de actualizare gratuită pe viață.

Camera cu unghi larg de 120 grade fără punct mort va înregistra clipurile video la rezoluţia Full HD de 1080p. Fişierele comprimate cu tehnologia H.264 oferă o calitate excelentă a imaginii şi o dimensiune redusă.

Senzorul G-shock funcţionează atunci când este pornit modul de înregistrare. Senzorul G integrat, cu 3 axe, înregistrează direcţiile de conducere pe o diagramă cu unde. Aceasta va arăta punctul de provenienţă al impactului şi modul în care acesta a avut loc. Datorită senzorului de mişcare, MiVue 388 va porni şi va înregistra automat în momentul detectării mişcării. Chiar şi atunci când nu sunteţi în maşină.

Mio MiVue 388

Mio MiVue 388

To Top