Stiri

Noul Motorola razr 5g Blush Gold disponibil la precomandă în România

Motorola razr 5g Blush Gold
Motorola razr 5g Blush Gold

Motorola razr 5G Blush Gold este disponibil, în premieră, la precomandă în România, în magazinele Altex fizice și online. Dispozitivul, recunoscut ca un simbol fashion, se remarcă prin varianta de culoare Blush Gold și este un accesoriu nelipsit pentru orice utilizator pasionat de modă și tehnologie, care apreciază exclusivitatea, fiind disponibil într-o cantitate limitată.

Noul telefon pliabil de la Motorola, în varianta razr 5G Blush Gold, se distinge prin eleganță, dar și prin specificațiile tehnice. Smartphone-ul deține conectivitate 5G, cea mai avansată cameră de selfie și un ecran Quick View care permite accesarea aplicațiilor, mesajelor sau apelurilor, cu telefonul pliat. Aspectul actualizat al marginii de jos reduce dimensiunea dispozitivului, permițând în același timp performanța 5G pentru că adăpostește două dintre cele patru antene 5G, toate acestea fiind alimentate de un procesor robust Qualcomm Snapdragon 765G. În același timp, dispozitivul este dotat cu o memorie RAM de 8 GB și un spațiu de stocare de 256 GB

Ecranul Flex View de 6,2 inchi dublu și complet unic al lui razr 5G Blush Gold, cu raport de aspect 21:9 CinemaVision, oferă o experiență complexă și utilă care eficientizează timpul petrecut pe dispozitiv. Afișajul Quick View dispune de instrumente, informații și acțiuni într-un mod simplu și intuitiv, precum navigarea actualizată prin gesturi, dictare-text, smart replay, navigarea Turn-by-Turn de la Google Maps, tehnologia NFC sau altele.  Motorola a oferit fiecărui utilizator posibilitatea de a-și personaliza experiența de afișare Quick View cu temele și aplicațiile preferate. razr 5G Blush Gold are o preselecție de opt astfel de aplicații care funcționează pe ecranul Quick View: cameră, mesaje, calculator, Keep, Google News, Google Home și YouTube.

Sistemul de camere capturează fotografii clare și vibrante cu o cameră de 48 MP, iar tehnologia Quad Pixel oferă de 4 ori mai multă sensibilitate la lumină. Stabilizarea optică a imaginii compensează imaginile și videoclipurile neclare, iar tehnologia cu auto-focus laser ajută camera să focalizeze rapid subiectul. În momentul în care telefonul este închis, sistemul de camere de 48 MP devine una dintre cele mai avansate camere selfie de pe piață.

Motorola razr 5G Blush Gold poate fi deja precomandat exclusiv din magazinul Altex, iar livrarea dispozitivelor se va face începând cu data de 10 decembrie. Telefonul este disponibil într-o cantitate limitată.

VEZI PREȚUL ONLINE

To Top