Stiri

Nikon deschide un magazin la Cluj

Nikon, prin reprezentantul său local SKIN, a deschis ieri 24 februarie un nou magazin Yellow Store în centrul comercial Polus din Cluj-Napoca. Skin, compania care era în spatele revistei XtremPC, mai are deschis un magazin în complexul Băneasa Shopping City din Bucureşti, centrul din Cluj-Napoca fiind al doilea din Europa Centrală şi de Sud-Est.

„Suntem bucuroşi că putem să oferim un magazin exclusiv Nikon în inima Transilvaniei, în oraşul în care s-a născut fotografia românească”, declară Radu Niculescu, Brand Manager Nikon în România. „Deschiderea acestui magazin este un răspuns la cerinţele numeroasei comunităţi locale Nikon şi a nevoilor pieţei foto transilvănene, care are un potenţial enorm de creştere”.
Yellow Store Cluj este deschis în parteneriat cu Intend Computer, unul dintre cei mai importanţi distribuitori locali de soluţii IT. Magazinul produsele Yellow Store din Cluj-Napoca îți așteaptă clienții cu o ofertă bogată formată din: genţi şi rucsace foto Lowepro, carduri de memorie SanDisk şi Lexar, trepiede Velbon, filtre foto Marumi, programe de editare foto de la Nik Software.

To Top