Stiri

Nikon împlinește 5 ani de existență oficială în România

Nikon Yellow store Cluj

Anii trec repede iar SKIN, unic importator Nikon în România, anunța deja sărbătorirea a 5 ani de existență oficială a mărcii Nikon pe piața românească.
In luna septembrie 2012, Nikon aniverseaza 5 ani de existenta pe piata romaneasca. Sunt 5 ani in care marca Nikon a ajuns, de la un nume cunoscut in special de fotografii profesionisti, la cel mai important brand foto ca volum de vanzari din Romania.

Sunt ani in care Nikon a fost un deschizator de drumuri in nenumarate privinte: a creat prima comunitate foto unibrand din Romania, Nikonisti.ro, a oferit pentru prima oara 3 ani de garantie pentru aparate foto DSLR, obiective si aparate Nikon 1, a infiintat primul lant de magazine foto unibrand din Europa, a realizat primele evenimente dedicate comunitatii fotografice din Romania, a sponsorizat proiecte unice, precum realizarea primului serial din lume filmat exclusiv cu aparate foto DSLR, a oferit workshop-uri, intalniri si training-uri foto gratuite, a infiintat singurul Centru de Educatie Vizuala pentru liceeni din tara.

Extinderea garantiei la 5 ani este valabila pentru toate aparatele Nikon DSLR, Nikon 1, Nikon COOLPIX, precum si pentru obiectivele NIKKOR si 1 NIKKOR, achizitionate in perioada 1-30 septembrie 2012 de la partenerii Nikon din Romania si inregistrate pe site-ul www.nikonisti.ro in maximum 30 de zile de la achizitie si nu mai tarziu de 31 octombrie 2012. Asadar, toate categoriile de aparate foto si obiective Nikon beneficiaza de aceasta promotie aniversara, oferind tuturor iubitorilor fotografiei sansa de a se bucura de cea mai mare garantie pentru aparatura foto din Romania, indiferent de aparatul sau obiectivul Nikon cumparat.

Nikon Yellow store Cluj

To Top