Stiri

nJoy Asura C700 – a treia tabletă a timișorenilor

nJoy Asura C700
nJoy Asura C700

Tableta Asura C700 este cea de-a treia tabletă dezvoltată de timișorenii de la nJoy și împrumută designul excelent al surorii mai mari, oferind același panou spate din aluminiu într-o soluție decentă de 7 inci. Asura C700 va fi disponibilă în culorile alb și negru.

Specificațiile cheie ale modelului sunt ecranul IPS de 7 inci cu o rezoluție de 1024×600 pixeli cu reproducere fidelă a culorilor și unghiuri de vizibilitate largi, procesorul eficient de tip dual-core Cortex A7 ce rulează la 1 Ghz, 1 GB memorie DDR3, 8 GB memorie internă, procesorul grafic Mali 400 MP2, conectivitate WiFi, mufa mini HDMI, slotul de memorie microSD, sistemul de operare Android 4.2 și cele două camere foto care permit apeluri video, dar și capturarea facilă de imagini în orice moment.

Tableta Asura C700 oferă o experiență extraordinară datorită carcasei ușoare și subțiri de aluminiu și a ecranului ce incorporează una dintre cele mai performante tehnologii de diplay: tehnologia IPS. Ecranul multi touch de 7 inci este perfect dimensionat pentru ca tableta să poată fi ținută cu o singură mână, iar grosimea totală de 7.9 mm și greutatea de doar 300g, face din Asura C700 una dintre cele mai subțiri și mai ușoare tablete de pe piață și o adevărată tabletă ultraportabilă.

Utilizatorii se pot bucura de culori pline de energie și de texte clare pe ecranul IPS care oferă o rezoluție de 1024×600 pixeli și unghiuri de vizibilitate largi. Filmele, fotografiile, aplicațiile și jocurile arată extraordinar pe ecranul tabletei Asura C700. Pentru a da viață tabletei, nJoy utilizează cel mai popular sistem de operare mobil din lume, platforma Android, oferind astfel o lume plină cu zeci de mii de aplicații care așteaptă să fie descoperite.

Asura C700 are integrat un procesor eficient de tip dual-core Cortex A7 ce rulează la 1 Ghz si 1GB de memorie DDR3. Pentru a îmbunătăți experiența jocurilor, Asura are un procesor grafic Mali 400 MP2 care va face jocurile să ruleze fluid. Această configurație dinamică face ca paginile web să se încarce rapid și ca experiența din jocuri și aplicații să fie cursivă și fără întreruperi.
Tableta poate fi găsită deja în magazinele online, iar prețul recomandat de producător pentru tableta Asura C700 este de 369.90 lei (TVA inclus).

nJoy Asura C700

nJoy Asura C700

To Top