Stiri

nJoy lansează Maya 8, o nouă tabletă 3G

nJoy Maya 8
nJoy Maya 8

Compania nJoy extinde gama de tablete 3G cu un nou model. Maya 8 este un dispozitiv conceput pentru uilizatorii care se află mereu în mișcare și vor să aibă acces neîntrerupt la internet. Dotată cu un ecran cu tehnologie IPS de 8 inch și o rezoluție de 1280 x 800 Pixeli, tableta redă o calitate superioară a imaginii, o luminozitate sporită și culori bogate.

Elementele de conectivitate ale tabletei Maya 8 sunt variate, aceasta dispunând de conexiune internet 3G, Wi-Fi și Bluetooth dar și port miniHDMI, Audio Jack 3,5 mm și microSD slot. Maya 8 are integrat un procesor Quad-Core Cortex A7 ce rulează la 1.3Ghz și 1GB de memorie DDR3. Lista specificațiilor este completată cu cele 2 camere foto, microfon, difuzor monofonic, un conector USB 2.0, si o baterie cu o capacitate de 4000mAh. Fotografiile și înregistrările video pot fi stocate în memoria internă de 8GB dar și pe carduri microSD cu o capacitate de până la 32GB.

Maya 8 este propulsată de popularul sistem de operare Android 4.4.2, oferind astfel acces către zeci de mii de aplicații, cărți și jocuri. Pretul recomandat de producator pentru tableta Maya 8 este de 459.9 lei (TVA inclus).

nJoy Maya 8

nJoy Maya 8

To Top