Stiri

nJoy lansează o nouă serie de surse gaming

nJoy Storm
nJoy Storm

nJoy lansează o nouă serie de surse gaming din seria Storm. Având capacități de 550 W și 650 W împreună cu certificarea ECOVA 80 PLUS, Seria Storm este construită doar din componente de calitate cu un design propriu, ea potrivindu-se pe orice tip de sistem, indiferent ca e gândit pentru gaming sau pentru utilizarea sa în editari foto / video.

Sursa Storm vine cu două upgrade-uri importante față de seriile anterioare: primul la ventilator, acesta fiind controlat printr-o retea de senzori de temperatura. Al doilea la partea din față a sursei, care are un design exclusiv gândit și proiectat de echipa creative nJoy.

Seria Storm beneficiază de certificare ECOVA 80 PLUS 230V EU care se traduce prin funcționare silențioasă și economică. În plus, este asigurată optimizarea consumului electric și protectie avansată pentru celelalte componente din sistem.

Seria Storm poate fi achizitonata la urmatoarele prețuri: Storm 550 la 254.90 lei, iar Storm 650 284.90 lei. Întreaga serie beneficiază de Garantia Pick-up & Return nJoy.

nJoy Storm

nJoy Storm

To Top