Stiri

nJoy lansează tableta Kara 8

nJoy Kara 8
nJoy Kara 8

Odata cu Revoluția Magenta timișorenii de la nJoy au dezvoltat o nouă tabletă 3G, a doua din portofoliul său, cu soluții specifice pentru partenerii din telecom.

Tableta Kara 8 se remarcă datorită procesorului Quad Core de 1.3 GHz, conectivității 3G și funcției de GPS. Una dintre cele mai importante caracteristici ale tabletei Kara 8 este oferită de cele 2 camere web. Kara 8 dispune de o cameră principală de 5MP si o cameră frontală de 2MP . Displayul de 7.85 inch utilizează tehnologia IPS care oferă unghiuri de vizualizare excelente și afișează imagini în culori naturale. Rezoluția de 1024×768 asigură claritatea detaliilor.

Elementele de conectivitate ale tabletei Kara 8 sunt variate, aceasta dispunând de conexiune internet Wifi, Bluetooth, port miniHDMI, Audio Jack 3,5 mm și microSD slot. Rămâi conectat la internet oriunde calatorești datorită modulului 3G de mare viteză încorporat.

Lista specificațiilor este completată de procesorul Cortex Quad Core A7 cu 1.3 GHz, memorie RAM de 1GB si procesorul grafic Power VR SGX 544, care îți ofera o performanță grafică excelentă.

“Am conceput tableta Kara 8 din dorința de a aduce pe piața din România soluții specifice partenerilor noștri din telecom. Am vrut să contribuim la revoluția magenta cu un produs performant, accesibil oricărui român. Tehnologia și dotările de ultimă oră au stau la baza dezvoltării produsului și au făcut ca tableta Kara 8 să fie un gadget ideal pentru utilizatori activi și dinamici.” a declarat Adorian Demeter, Manager General DAI-TECH.

Pretul recomandat de producator pentru tableta Kara 8 este de 599.9 Ron

nJoy Kara 8

nJoy Kara 8

To Top