Stiri

Noi servere Maguay cu tehnologie Intel

Maguay a lansat o nouă linie de servere cu tehnologie Intel. Noile eXpertServer asigură convergenţa a patru dintre ţintele dorite de orice companie pentru echipamentele IT: preţ de achiziţie şi costuri de operare mici, consum redus de energie şi performanţă ridicată. În plus, Maguay a dezvoltat o platformă completă de servicii, produse hardware şi software care vin să completeze oferta pentru soluţii complexe de infrastructură IT, comunicare şi colaborare, securitate, stocare şi back-up date.

Noile eXpertServer Maguay, bazate pe procesoarele Intel Xeon seria E5, reprezintă soluţia optimă pentru creşterea cu până la 80% a performanţei şi îmbunătăţirea cu până la 50% a eficienţei energetice, comparativ cu generaţia anterioară de servere. Sistemele de tip server reprezintă punctul forte al activităţii noastre de producător, iar Maguay continuă să lanseze în premieră tehnologie de ultimă oră pe piaţa românească”, a declarat Eduard Pughin, Director Operaţiuni Maguay. „Noi considerăm că serverul, fizic sau virtual, oferit în cloud sau la sediul beneficiarului, este o componentă vitală a infrastructurii IT. Echipamentele Maguay de tip server se adresează utilizatorilor care au nevoie de soluţii complexe, de înaltă disponibilitate şi la un raport corect preţ/performanţă. Exemplificăm, fără a ne limita la: soluţii storage de tip enterprise, optimizare şi consolidare Data-Center prin oferirea soluţiei de virtualizare servere, precum şi soluţii de virtualizare desktop”.

Alte beneficii importante ale serverelor Maguay sunt configurabilitatea şi scalabilitatea. Astfel, putem oferi întotdeauna soluţii optimizate pentru diverse domenii şi grade de utilizare, soluţii care sunt în acelaşi timp scalabile, permiţând creşterea performanţelor oferite pe măsura dezvoltării afacerii”, a mai spus Eduard Pughin.

Creşterea cloud computingului şi a dispozitivelor conectate transformă felul în care companiile beneficiază de produsele şi serviciile IT. Pentru ca business-urile să capitalizeze aceste inovaţii, este necesar ca industria să se adreseze cererii mari de centre de date mai eficiente, sigure şi performante. Noile procesoare Intel Xeon E5 sunt construite special pentru acest lucru, oferind performanţă sporită, concomitent cu scăderea consumului de energie. Maguay este unul dintre integratorii de încredere ai Intel în Europa, investind în educarea continuă a angajaţilor şi oferind un suport prompt clienţilor săi”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager Intel Corporation.

To Top