Stiri

Noile desktopuri eMachines: arta office

Aratand mai degraba a creatii de arta moderna decat a computere, noile Mini-e ER1402 produse de eMachines® impresioneaza prin designul avangardist, minimalist, atractiv deopotriva pentru pasionatii de IT&C si decoratiuni interioare.

Un astfel de sistem desktop in forma de diamant are greutatea, dimensiunea si grosimea unei carti, un diametru de 7,1 inci si cantareste numai 4 kg.

eMachines: arta office

Si nu este doar aratos, ci si util, functionalitatile recomandandu-l drept un adevarat centru de Home Entertainment HD, cu poze, filme, muzica, jocuri si continut online prin conexiune wireless. Are tastatura si mouse wireless, procesor AMD Athlon II NEO, placa video NVIDIA GeForce 9200, 2GB de memorie si ruleaza sistemul de operare Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit. Este suficient de puternic pentru operatiunile uzuale – editare de text, apeluri VOIP, email-uri, calcule etc. Are patru porturi USB 2.0, un card de memorie multi-in-one si un HD de 160 GB. In plus, interfata HDMI permite conectarea la un televizor cu diagonala mare, iar portul S/PDIF faciliteaza comunicarea cu un sistem audio.

Sistemele eMachines ER1402-05 sunt deja disponibile in lanturile de retail din SUA la 300$ si se livreaza cu un kit de montare pentru conectarea la monitoarele cu ecran plat sau la televizoarele plasma.

To Top