Stiri

Noile monitoare Philips prezentate la IFA 2014

Philips 288P6LJEB
Philips 288P6LJEB

La Berlin, între 5 şi 10 septembrie se desfăşoară IFA, unul dintre cele mai importante târguri de tehnologie din lume. Ca în fiecare an, Philips va fi prezent la târg (Pavilionul 22), unde MMD prezintă noile monitoare high resolution, ergonomice şi cu o calitate superioară a imaginii. Acestea satisfac nevoile utilizatorilor, urmând în acelaşi timp linia trendurilor actuale din industrie precum sănătatea şi confortul, rezoluţia din ce în ce mai clară şi eleganţa design-ului sau gaming-ul captivant.

Rezoluţia superioară este asigurată de noul ecran Panoramic Ultra Wide Screen 21:0, ce oferă o rezoluţie de 3440 x 1440 şi UltraClear 4K UHD. Cu un design grafic profesional, un nou monitor de 27 de inchi cu tehnologia Adobe SRGB este prezentat de MMD. Acesta asigură consistenţă culorilor în cadrul oricărei aplicaţii şi simplifică fluxul de lucru.

MMD prezintă monitorul de gaming de 144Hz cu tehnologie Nvidia G-SYNC, ce sincronizează rata de refresh a ecranului cu randamentul plăcii grafice a calculatorului pentru a reduce efectele de screen tearing şi ghosting. De menţionat este şi tehnologia Ambiglow care luminează peretele din spatele ecranului.

Philips 288P6LJEB

Philips 288P6LJEB

To Top