Stiri

Noile televizoare OLED Philips 805/855 oferă imagini îmbunătățite cu AI

Philips OLED805
Philips OLED805

Philips TV a anunțat noile televizoare OLED 805/855 cu funcționalități AI, care vor fi echipate cu procesoare de imagine P5 de generația a 4-a. Cea de-a 4-a generație de procesoare P5, dezvoltată de Philips, utilizează rețele neuronale și învățare automată, analizând milioane de clipuri de test dintr-o bază de date unică, creată intern de Philips TV în ultimii 30 de ani, cu participarea echipei de dezvoltare TP Vision.

Software-ul AI nu încearcă să producă, pur și simplu, mai multe dintre cele cinci elemente ale calității imaginii (sursă, culoare, contrast, mișcare și claritate), ci este conceput pentru a crea un echilibru mai bun între acestea. Analizând toate elementele conținutului, cadru cu cadru, a 4-a generație de procesoare P5 reproduce o imagine mult mai realistă, naturală.

Experții de la TP Vision definesc parametrii generali ai sistemului pe care software-ul AI îi folosește apoi pentru a împărți conținutul în cinci categorii: peisaj/natură, tonul pielii, sport/mișcare, negru/contrast și animație. Funcția AI selectează categoria corectă și analizează toți cei cinci piloni ai calității imaginii, pentru a ajusta echilibrul dintre aceștia și pentru a crea imaginea cea mai naturală și asemănătoare realității.

Generația a 4-a a procesorului P5 continuă să ofere performanțe HDR mai bune, inclusiv pentru sursele HDR10 și HDR10 + și îmbunătățește conținutul HDR dinamic Dolby Vision folosind modul special “Dolby Bright”.  De asemenea, tehnologia unică Perfect Natural Reality oferă un contrast îmbunătățit și o reproducere mai realistă a reflexiilor, cu un plus de claritate și tonuri de piele mai naturale, contribuind la transformarea conținutului SDR într-o imagine reală asemănătoare HDR.

OLED805 și OLED855 împărtășesc tot ce este mai bun în designul european cu un șasiu ultra subțire, rame cu un aspect fără margini și finisaj metalic de înaltă calitate. OLED805 este dotat cu noul suport cu design șanfrenat al bazei, finisat în crom întunecat, în timp ce OLED855 are un nou suport central înclinat, de asemenea în crom întunecat. Ambele standuri sunt concepute pentru a da impresia că televizoarele plutesc deasupra mesei.

Ambele televizoare includ, de asemenea, o telecomandă nouă, premium, cu butoane retroiluminate, într-un finisaj metalizat. Pentru un finisaj premium, părțile laterale și spatele telecomenzii sunt înfășurate într-o piele premium, ce vine de la specialiștii scoțieni Muirhead.

To Top