Stiri

Nokia 5500 Sport Music Edition

Nokia a anunţat astăzi lansarea celui mai nou membru al familiei sale „Active”: telefonul Nokia 5500 Sport Music Edition. Ediţia Music preia conceptul telefonului Nokia 5500 Sport, venind, ţn plus, cu o cartelă microSD de 512 MB (pÔnă la 375 de melodii), o cureluşă pentru purtarea ţn timpul antrenamentelor, un suport pentru fixarea pe bicicletă, precum şi un set cu cască special creat pentru activităţile sportive.


Nokia 5500 Sport Music Edition

Datorită cureluşei, telefonul poate fi purtat ţn jurul taliei sau ţn jurul braţului, ceea ce ţi asigură o fixare foarte bună, chiar şi ţn timpul antrenamentelor energice. Setul cu cască mediază accesul fără comenzi manuale la funcţiile pentru muzică şi apeluri, avÔnd un design anatomic, adaptat formei urechii. Iar pentru o experienţă muzicală completă, aveţi la dispoziţie aplicaţia Nokia Music Manager, care permite transferul uşor şi comod de muzică de pe PC pe telefon, ţntr-o diversitate de formate.


Nokia 5500 Sport Music Edition

Pentru pasionaţii sportului, Nokia 5500 Sport Music Edition oferă mult mai mult decţt muzică. Telefonul dispune de pedometru integrat, care le permite utilizatorilor să afle distanţele alergate şi caloriile consumate ţn timpul alergării. ╬n plus, cu ajutorul unui modul GPS (opţional), utilizatorii pot monitoriza, ca distanţă şi calorii, şi alte activităţi – precum traseele pe bicicletă sau sesiunile de schi cross-country. După antrenamente, vă puteţi transfera rezultatele de pe telefon pe PC, ca să păstraţi un jurnal exact al progreselor pe care le faceţi.
Nokia 5500 Sport Music Edition

Dispozitivul funcţionează ţn bandă triplă (GSM 900/1800/1900) şi este disponibil, ţncepÔnd de astăzi, ţntr-un număr limitat de magazine din Europa. Preţul final preconizat este de aproximativ 350 de Euro, sumă care nu include taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.


Nokia 5500 Sport Music Edition

Nokia 5500 Sport Music Edition

To Top