Stiri

Nokia E71 adus in premiera in Romania de MarketOnline

Cel mai asteptat telefon de business poate fi cumparat acum si in Romania. E71 a fost lansat in Londra pe data de 16 iunie 2008 cand oficialii de la NOKIA au promis ca vor livra magazinelor din intreaga lume primele unitati la inceputul lunii iulie. Incepand de astazi MarketOnline este primul magazin care are pe stoc smartphone-ul Nokia E71 la pretul de 1599 RON.


Nokia E71 are numai 10 milimetrii grosime si cantareste numai 120 grame fiind cel mai subtire smartphone. Impresionand printr-un design deosebit, carcasa metalica si o tastatura ergonomica, acest smartphone inglobeaza in el toate functiile necesare unui tanar antreprenor, fiind denumit de toate revistele de specialitate „cel mai ravnit telefon de business”.

„Desi la inceput am fost sceptic in privinta tastaturii acestui mic dispozitiv, am constatat cu surprindere ca am avut eficienta in scrierea unui e-mail. Practic este telefonul cu cea mai ergonimica tastatura de tipul QWERTY, butoanele mari permitand lucrul cu o viteza considerabila”, declara Mugur Cosmin Frunzetti, managing partner MarketOnline. „Nu numai usurinta cu care scrii m-a convins sa-l aduc in Romania inaintea celorlalte magazine online, ci si functiile sale, gradul de autonomie foarte mare. O alta caracteristica ce m-a convins la acest aparat este faptul ca poti pune practic oricate contacte in memoria lui, in agenda, limita o da memoria pe care o poti suplimenta cu un card microSD de maxim 8Gb”, mai declara managerul magazinului online.

Nokia E71 este printre putinele telefoane de business care ofera o autonomie de 10.5 ore de convorbiri sau 410 ore pe stand-by. Mai mult telefonul ii va satisface pe cei ce calatoresc des in USA pentru ca are nu 3 benzi in care poate comunica, ci 5 benzi printre care si benzile de frecventa folosite de sistemele de peste ocean (GSM si HSDPA 1900). Poate fi folosit cu succes de tinerii atreprenori din domeniul IT, avand retea wireless, bluetooth si VPN, permitandu-le accesul securizat la aplicatiile ce ruleaza pe intranetul companiilor lor. Fiind un telefon din clasa business, Nokia E71 suporta o gama larga de standarde de email, cum ar fi Microsoft Exchange, Gmail si Yahoo! Mail.

Este unul din telefoanele ce se vor vinde ca painea calda in perioada imediat urmatoare. Probabil ca primul import de Nokia E71 il vom epuiza repede si deja am demarat procedurile pentru a aduce al doilea transport de la colaboratorii nostri externi„, declara Mugur Cosmin Fruzetti. De la inceputul anului si pana acum MarketOnline a vandut telefoane mobile, PDA-uri si smartphone-uri in valoare de aproximativ 1 milion de euro sau 16% din totalul vanzarilor, reprezentand aproximativ 4000 de unitati. Produsele NOKIA sunt printre cele mai cautate datorita raportului optim pret/calitate si a caracteristicilor tehnice superioare, dar si datorita valorii ridicate a brandului.

To Top