Stiri

Nokia N97

Nokia a lansat terminalul Nokia N97. Destinat utilizatorilor Internetului, Nokia N97 dispune de un afişaj tactil mare, de 3.5” cu o tastatură QWERTY completă.

Nokia N97

Nokia N97 prezintă conceptul de „locaţie socială” (So-Lo). Nokia N97 înţelege în mod intuitiv unde se află prin intermediul senzorilor A-GPS şi al busolei electronice. Nokia N97 permite actualizarea automată a reţelelor de socializare cu informaţii în timp real, oferind prietenilor din listă posibilitatea de a-şi actualiza „statusul” şi de a împărtăşi „locaţia lor socială” precum şi imagini sau clipuri video.


Prin ecranul iniţial al computerului mobil Nokia N97 utilizatorii au acces la conţinutul, fişierele multimedia şi oamenii cei mai importanţi. Prietenii, reţelele de socializare şi ştirile sunt disponibile printr-o simplă atingere a afişajului iniţial. Ecranul în format 16:9 poate fi personalizat complet prin widget-urile actualizate frecvent ale serviciilor web preferate şi prin site-uri de socializare. Nokia N97 este ideal pentru navigarea pe Internet, transmiterea de clipuri video Flash şi jocuri. Metoda de introducere a textului prin tastura QWERTY şi prin afişajul tactil asigură eficienţa în comunicarea prin bloguri, mesaje instante, postări, mesaje text sau email.

Nokia N97 dispune de o capacitate de stocare de până la 48 de GB, incluzând memoria integrată de 32 de GB care poate fi extinsă printr-o cartelă microSD de 16GB pentru muzică, multimedia şi multe altele. La acestea se adaugă capabilităţile audio excelente, suportul complet pentru Nokia Music Store şi durata de redare continuă de 1,5 zile. Nokia N97 dispune de o cameră de 5 megapixeli cu optică de înaltă calitate Carl Zeiss, captură video în format 16:9 şi la calitate de DVD şi suport pentru serviciile precum Share on Ovi pentru împărtăşire rapidă prin conexiunile HSDPA şi WLAN.

Nokia N97 va fi disponibil începând din prima jumătate a anului 2009, la un preţ estimativ de 550 euro, sumă care nu include taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.

Nokia N97 telefon

telefon Nokia N97

mobil Nokia N97

To Top