Stiri

Noua serie QNAP TS-x70 Pro Turbo NAS centralizează toate dispozitivele într-un hub multimedia

QNAP TS-870
QNAP TS-870

QNAP Systems a lansat seria TS-x70 Pro Turbo NAS destinată atât firmelor mici și mijlocii, dar și pentru acasă. Noua gamă reunește modele cu 4, 6 și 8 sertare de hard-disk, iar funcția de transcodare video le transformă într-un hub multimedia.

Motorizată de procesoarele Intel Core i3 Dual-Core la 3.3 GHz și 2GB memorie RAM DDR3, seria TS-x70 Pro oferă transcodare multimedia fluidă, în timp real, fiind ideală pentru a conecta dispozitivele de acasă într-un hub multimedia. Modelele TS-x70 Pro pot oferi viteze de 447MB/s la citire și de 446MB/s la scriere prin configurarea opțională cu 4 porturi Gigabit LAN.

„Stocarea NAS (Network-Attached Storage) a devenit un element tot mai popular în aplicațiile de acasă, iar pentru o experiență multimedia de calitate este nevoie de o soluție cu hardware și funcții software bine integrate” a declarat Jason Hsu, manager de produs la QNAP. “Seria TS-x70 Pro se evidențiază prin procesorul Dual-Core la 3.3 GHz, care oferă performanțe superioare și le permite utilizatorilor să beneficieze de transcodare multimedia fluidă, de înaltă calitate” a adăugat Hsu.

QNAP TS-870

QNAP TS-870

Conectând un model TS-x70 Pro la un televizor HD prin conexiunea HDMI, utilizatorii se pot bucura de conținutul multimedia cu sunet surround pe 5.1 canale, oferit de playerul XBMC integrat în QNAP HD Station. Seria TS-x70 Pro oferă nu numai capacități de transcodare la viteză superioară, dar și sunet de înaltă fidelitate pentru a întregi experiența home theater.

Seria TS-x70 Pro beneficiază de sistemul de operare QTS 4.0 și aplicațiile aferente, oferind un divertisment multimedia complet și accesibil. Totodată, dispozitivul devine ușor de utilizat și de administrat. Utilizatorii își pot organiza fișierele și realiza backup-ul într-o zonă centralizată, pot sincroniza datele între calculatoare, tablete și telefoane prin Qsync, pot partaja materiale în diferite grupuri și pot accesa, administra și rula conținutul pe tablete și pe telefoanele mobile cu ajutorul aplicațiilor: Qfile, Qmusic, Qphoto, Qmanager și VMobile. Utilizând Photo Station, Music Station și Video Station, clienții pot administra, arhiva și partaja fotografiile, colecțiile de muzică și clipurile video.

Prin suportul DLNA și AirPlay experiența video este dusă la un alt nivel. În interfața Digital TV Station, utilizatorii pot viziona și înregistra emisiunile TV digitale după conectarea la NAS a unui tuner TV DVB-T cu USB.

Seria TS-x70 Pro oferă back-up flexibil pentru a stoca în siguranță fișierele importante și conținutul multimedia. Posesorii de Windows și Mac pot folosi QNAP NetBak Replicator, respectiv Apple Time Machine pentru a salva datele cu ușurință. Poate fi utilizată, de asemenea, funcția „USB one-touch-copy” prin simpla apăsare a butonului “Copy” de pe panoul frontal, pentru a copia instant pe Turbo NAS datele pe un dispozitiv USB extern.

Grație design-ului hardware performant și a suportului pentru rețele 10GbE, seria TS-x70 Pro este ideală pentru aplicațiile virtualizate din mediul business. Este compatibilă cu VMware vSphere, Citrix XenServer, Microsoft Hyper-V și Windows Server 2012.

Utilizatorii pot crește funcționalitatea seriei TS-x70 Pro cu ajutorul centrului de aplicații integrat, ce furnizează aplicații variate, dezvoltate de QNAP și de companii terțe. Incluzând backup/sync, instrumente de business, managementul conținutului, comunicații, download, divertisment și multe altele, platforma QNAP le permite dezvoltatorilor să creeze aplicații variate, adăugând mai multă valoare serie TS-x70 Pro, furnizând totodată un număr nelimitat de funcționalități.

Specificații cheie ale noilor modele

· TS-870 Pro: 8-unități, turn, Procesor Dual-Core Intel Core™ i3 3.3 GHz, 2GB DDR3 RAM extensibil la 16GB, 2 x Gigabit LAN, 10GbE-ready, suport pentru unități SATA 6Gbps, hard discuri hot-swappable, 2 x USB 3.0, HDMI;
· TS-670 Pro: 6-unități, turn, Procesor Dual-Core Intel Core™ i3 3.3 GHz, 2GB DDR3 RAM extensibil la 16GB,2 x Gigabit LAN, 10GbE-ready, suport pentru unități SATA 6Gbps, hard discuri hot-swappable, 2 x USB 3.0, HDMI;
· TS-470 Pro: 4-unități, turn, Procesor Dual-Core Intel Core™ i3 3.3 GHz, 2GB DDR3 RAM extensibil la 16GB, 2 x Gigabit LAN, 10GbE-ready, suport pentru unități SATA 6Gbps, hard discuri hot-swappable, 2 x USB 3.0, HDMI.

Noua serie TS-x70 Pro Turbo NAS este disponibilă local prin intermediul partenerilor QNAP din România.

To Top