Stiri

Noul aparat foto SMART Samsung NX mini, disponibil în magazinele din România

Samsung NX mini,
Samsung NX mini,

Samsung România anunță disponibilitatea pe plan local a aparatului de fotografiat NX mini, cel mai subțire aparat cu obiectiv interschimbabil din lume. Fotografiile realizate pot fi trimise rapid și cu ușurință cu ajutorul conexiunii Wi-Fi și NFC, astfel încât utilizatorii se pot bucura alături de prietenii lor de amintirile surprinse. Camera NX mini poate fi achiziționată din toate magazinele partenere din România.

Fiind cea mai subțire și mai ușoară camera cu obiectiv interschimbabil de pe piață, NX mini reprezintă cea mai bună modalitate de a surprinde viața în mișcare, fără efort. Cântărind doar 158g (corpul camerei) și având un design foarte subțire (22,5 mm), NX mini poate fi strecurată cu ușurință în orice geantă sau buzunar. Camera este disponibilă în cinci culori diferite (alb, roz, verde-mentă, maro și negru), iar utilizatorii pot alege cu ușurință varianta cea mai potrivită stilului lor.

Samsung NX mini,

Samsung NX mini,

Chiar dacă are un design foarte subțire, NX mini concentrează performanța într-un spațiu foarte restrâns. Senzorul său BSI CMOS de 20.5 MP (de 1 inci) le permite utilizatorilor să surprindă imagini de cea mai bună calitate, asigurându-se că nu se pierde niciun detaliu. Având cea mai mare rezoluție din clasa sa, imaginile surprinse cu ajutorul lui NX mini se remarcă prin cele mai intense culori.

Samsung NX mini,

Samsung NX mini,

Samsung a lansat trei obiective pentru NX mini (NX-M) care sunt optimizate pentru a fi folosite cu corpul aparatului, oferind diverse opțiuni pentru preferințele fotografice ale fiecăruia. Cei ce dețin un NX mini vor putea folosi 15 obiective NX, utilizând un Adaptor Special NX-M (ED-MA4NXM). Aceste obiective se comercializează separat.

To Top