Stiri

Noul HTC Desire 10 vine în două versiuni

HTC Desire 10 lifestyle
HTC Desire 10 lifestyle

HTC a prezentat noul model Desire 10, cu variantele pro și lifestyle. Ambele telefoane îmbogățesc familia de smartphone-uri HTC Desire, aducând un design nou și funcții avansate. Noul HTC Desire 10 pro are camere foto de înaltă rezoluție pe ambele fețe ale telefonului, și include noul mod de fotografiere Panoramă Selfie, care surprinde imagini ultra-superangulare.

Atât HTC Desire 10 pro cât și HTC Desire 10 lifestyle au același aspect, design cu contur auriu metalic și finisaj mat. Acest contur îmbracă marginile dispozitivului, încadrând ecranul Full HD (1080p) de 5.5 inci al versiunii HTC Desire 10 pro sau cel HD (720p) de 5.5 inci al variantei HTC Desire 10 lifestyle.

Pe spatele HTC Desire 10 pro se află un senzor de amprente rapid. Senzorul securizează dispozitivul, îl blochează sau deblochează cu o singură atingere a degetului. Noul HTC Desire 10 pro promite o experiență foto mai bună, beneficiind de o cameră principală de 20 de megapixeli.

Noul HTC Desire 10 pro oferă mai mult spațiu pentru lucrurile importante, cu o memorie RAM, de 4 GB, și 64 GB spațiu de stocare. Pe varianta HTC Desire 10 lifestyle există până la 3 GB de RAM și 32 GB spațiu de stocare. Toate acestea sunt susținute de un procesor octa-core pentru HTC Desire 10 pro și un procesor quad-core pentru HTC Desire 10 lifestyle.

HTC Desire 10 lifestyle va fi disponibil începând cu a doua parte a lunii octombrie în Europa, prețul recomandat fiind de 299 euro. HTC Desire 10 pro va fi disponibil începând cu luna noiembrie în anumite regiuni din Europa.

HTC Desire 10 lifestyle

HTC Desire 10 lifestyle

To Top