Stiri

Noul HUAWEI nova Y90 implementează funcții practice pentru utilizatori

HUAWEI nova Y90
HUAWEI nova Y90

Huawei lansează nova Y90, un smartphone dedicat utilizatorilor tineri, ce se prezintă ca o opțiune high-tech accesibilă. HUAWEI nova Y90 poate fi comandat până pe data de 3 august 2022, cu o ofertă de nerefuzat: pasionații de tehnologie și fitness primesc gratuit și un HUAWEI Band 7.

Printre caracteristicile dispozitivului se numără un ecran HUAWEI Edgeless FullView de 6,7 inchi, baterie de 5000 mAh, soluția HUAWEI SuperCharge de 40 W, precum și o capacitate de stocare generoasă de 128 GB. Totodată, HUAWEI nova Y90 aduce noutăți și îmbunătățiri și în ceea ce privește funcțiile de fotografiere. Telefonul este echipat cu o cameră triplă AI principală de 50 MP cu funcții cum ar fi modul Super Night, video dual-view față/spate și AI Snapshot.

Ecranul HUAWEI Edgeless FullView de 6,7 inchi acceptă o rată de refresh de până la 90 Hz, precum și o rată de eșantionare tactilă de 270 Hz, astfel încât experiența fluidă și ușoară este asigurată în utilizarea de zi cu zi. În plus, ramele ultra-înguste ale ecranului, care măsoară doar 1,05 mm, oferă un raport ecran corp de 94%.

Autonomia bateriei este un punct forte al noului telefon Huawei. Astfel, nova Y90 moștenește durata lungă de viață a bateriei de la seria nova Y, fiind echipat cu o baterie de 5000 mAh. HUAWEI nova Y90 are o baterie de lungă durată, ideală pentru călătoriile lungi, vizionarea de filme și seriale acasă sau sesiunile de gaming pe telefon. Mulțumită soluției Pyramid Structure HUAWEI SuperCharge de 40 W, utilizatorii pot beneficia de 2,3 ore de gaming încărcând telefonul timp de numai 10 minute.

HUAWEI nova Y90 acceptă și funcția de apeluri multiple, prin intermediul HUAWEI MeeTime. Sunt permise apeluri video HD cu frecvență de cadre ridicată, cu până la 12 participanți, ceea ce face acest telefon potrivit pentru situațiile de telemuncă, în care conferințele video sunt esențiale.

De asemenea, telefonul permite conexiuni între mai multe dispozitive (telefoane, tablete, boxe, televizoare și smartwatch-uri Huawei), care pot fi conectate între ele cu ajutorul funcției Super Device. Telefonul acceptă Sistemul de fișiere distribuit și creează un Super Device PC-smartphone, datorită căruia utilizatorii pot accesa fișierele salvate pe telefon și edita direct pe PC, pentru modificarea, căutarea sau stocarea documentelor, sporind astfel eficiența la locul de muncă.

HUAWEI nova Y90 va fi disponibil pe piața românească la un preț recomandat de 1.199 Lei.

To Top