Stiri

HUAWEI lansează WATCH Buds – VIDEO


(CREDIT: Huawei)

Cel mai nou produs din gama de smartwatch-uri HUAWEI – WATCH Buds se va lansa oficial, în data de 21 februarie. Acesta este un produs 2 în 1: Smartwatch și căști. Ceasul conține o pereche de căști wireless integrate sub capac. Acestea cântăresc 4 grame și se pot depozita și încărca în interiorul ceasului de la încheietură, unde se prind magnetic. Ceasul este disponibil în două culori: negru și khaki.

Căștile mini preiau comenzile tactile pe suprafața pavilionului urechii. Poți atinge de două ori căștile, pavilionul urechii sau zona din fața urechilor pentru a răspunde și a respinge apelurile sau pentru a reda și a pune pe pauză piesele. La trei atingeri consecutive vei activa și dezactiva anularea zgomotului.

Ceasul inteligent oferă peste 80 de tipuri de antrenament, măsoară și analizează calitatea somnului, monitorizează bătăile inimii și indică nivelul SpO2 din sânge.

HUAWEI WATCH Buds va fi disponibil pe piața din România, în exclusivitate, în magazinul online HUAWEI Store. Cei care se abonează până pe 20 februarie la newsletter-ul HUAWEI pot câștiga 1 ceas WATCH FIT prin tragere la sorți și primesc automat un cupon de 300 Lei pentru achiziția WATCH Buds.

To Top