Jocuri

Noul joc video Star Wars Battlefront pentru PlayStation 4, Xbox One și PC a ajuns în România

Star Wars Battlefront
Star Wars Battlefront

Electronic Arts a lansat noul joc Star Wars Battlefront, în variante pentru PC și consolele Sony PlayStation 4 și Microsoft Xbox One, simultan cu restul Europei. Noul joc, de tip First Person Shooter, a fost produs în studiourile suedeze EA DICE, în colaborare cu Lucasfilm.

Star Wars Battlefront este disponibil în principalele magazine retail și online specializate în gaming din România.

Lansarea jocului pe piața românească a fost realizată prin subsidiara română a Grupului ABC Data, care a devenit partenerul oficial de distribuție în România al Electronic Arts, lider global în industria jocurilor video. Alături de noul Star Wars Battlefront, titlurile Electronic Arts lansate în 2015 și distribuite prin ABC Data România în calitate de partener oficial au fost FIFA 16 și NEED FOR SPEED, care au înregistrat deja vânzări retail și online de peste un milion de euro.

Scene din Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront le permite utilizatorilor să participe la bătăliile cele mai faimoase din binecunoscuta serie cinematografică. Jucătorii pot prelua controlul personajelor și al vehiculelor din filmele primei trilogii Star Wars, într-un mediu de joc cu o grafică incredibil de detaliată și un gameplay alert, concepute special pentru PC și consolele next-gen.

Despre jocul Star Wars Battlefront

În Star Wars Battlefront intri în meciuri multiplayer pentru până la 40 de jucători, sau în misiuni inspirate din faimoasele filme, single player, split-screen sau în mod cooperativ online. Jocul combină acțiunea plină de adrenalină cu o grafică excepțională care aduce la viață cele mai cunoscute planete, arme, personaje și vehicule din universul Star Wars. Efectele de sunet sunt cele originale și contribuie la experiența interactivă autentică și captivantă așteptată de fanii din întreaga lume.

Caracteristici principale Star Wars Battlefront

To Top