Stiri

Noul monitor AOC AGON UltraWide Curbat vine cu tehnologie NVIDIA G-SYNC

AOC AGON AG352UCG
AOC AGON AG352UCG

AOC lansează un monitor curbat dotat cu tehnologie NVIDIA G-SYNC. Monitorul AOC AGON AG352UCG beneficiază de un panou VA de 35″ (88.9 cm) cu rezoluție de 3440 x 1440 pixeli, care permite jucătorilor să pătrundă în lumi cu grafică extrem de detaliată și pricisă. Formatul 21:9 oferă gamerilor un camp visual extins care, pe lângă un avantaj în numeroase jocuri, oferă și o experiență mult mai imersivă. Aceasta din urmă este efectul ecranului cu o curbură de numai 2000mm al noului AG352UCG. Display-ul concav îmbunătățește perspectiva și minimizează distorsiunile imaginii.

Pe lângă rata de refresh de 100 Hz, modulul built-in NVIDIA G-SYNC sincronizează rata de refresh a monitorului cu placa video a computerelor. Astfel, tehnologia noului monitor AOC AGON AG352UCG elimină distorsiunile și reduce lag-ul. Tehnologia NVIDIA Ultra Low Motion Blur (ULMB) oferă jucătorilor opțiunea de a reduce efectul de ghosting și neclaritatea imaginii.

AOC AGON AG352UCG

AOC AGON AG352UCG

Pentru a preveni disconfortul ochilor și oboseala în timpul meciurilor lungi, tehnologia AOC Flicker-Free reglează luminozitatea monitorului printr-un sistem care reducere scintilația. Opțiunea AOC Low Blue Light reducere potențialele unde scurte de lumină albastră.Pentru a păstra postura utilizatorilor, monitorul AG352UCG vine dotat cu un stand robust și ergonomic, numit AOC Ergo Base. Acesta oferă opțiuni de ajustare pe înălțime, al gradului de înclinare sau de pivotare.

Pe lângă performanțele impresionante și caracteristicile confortabile, noul AOC AGON AG352UCG vine cu un design sofisticat și impunător. Mai mult, aspectul monitorului poate fi adaptat pentru gusturile fiecărui gamer sau ale fiecărei echipe de esports: Luminile de tip LED de pe spatele noului AG352UCG și de pe rama inferioară pot fi modificate într-una dintre cele trei culori disponibile (roșu, verde sau albastru) și trei nivele diferite de intensitate.

AOC AGON AG352UCG va fi disponibil pe piața românească începând cu luna martie a acestui an. Prețul recomandat este de 4045 LEI.

To Top