Stiri

NVIDIA lansează GeForce GTX 770

NVIDIA GeForce GTX 770
NVIDIA GeForce GTX 770

GeForce GTX 770 completează seria de succes a plăcilor video high end, bazate pe arhitectura Kepler, alături de modelele GTX Titan și GTX 780. GeForce GTX 770 se bazează pe puternica arhitectură Kepler cu 1536 de nuclee și vine în varianta de 4GB sau 2GB memorie GDDR, cu o lățime de bandă 7Gbps, cea mai rapidă memorie disponibilă pe o placă video în prezent. Acest model este proiectat să ofere frame rate-uri ridicate celor mai noi jocuri PC din acest an, printre care Call of Duty: Ghosts, Watch Dogs și Battlefield 4.

Pentru a satisface cerințele jucătorilor privind customizarea și overclocking-ul, GeForce GTX 770 include tehnologia NVIDIA GPU Boost 2.0, care crește automat viteza procesorului grafic, pentru o performanță sporită, adăugând în același timp posibilitatea de control a temperaturii și a ventilatorului.

Placa NVIDIA GeForce GTX 770 este disponibilă acum la toți furnizorii de top, inclusiv ASUS, Colorful, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit, PNY şi Zotac. Prețul de pornire estimativ este de 1899 lei.

NVIDIA GeForce GTX 770

NVIDIA GeForce GTX 770

To Top