Stiri

NVIDIA te vrea la școală, cu laptopul în ghiozdan!

ASUS TUF Gaming Dash F15
ASUS TUF Gaming Dash F15

NVIDIA a pornit recent o campanie prin care impulsionează studenții să aleagă un laptop echipat cu un accelerator grafic potent. Campania „Înapoi la școală cu NVIDIA GeForce” aduce în atenție avantajele laptopurilor moderne, ce oferă performanțe, productivitate și jocuri cu grafică superbă.

Pentru că elevii și studenții au nevoie de resursele necesare pentru a învăța, mai ales de acasă, NVIDIA oferă o gamă variată de laptopuri echipate cu plăci grafice GeForce RTX cu seria 30.

Laptopurile care au la bază plăcile video NVIDIA GeForce seria 30 oferă o serie de tehnologii cheie, atât pentru gaming, cât și pentru productivitate. O astfel de aplicație este NVIDIA Broadcast, care folosește inteligența artificială pentru a îmbunătăți procesul de învățare de la distanță. Tehnologiile de anulare a zgomotului și a ecoului din încăpere facilitează ascultarea și participarea la cursuri online, în timp ce fundalul virtual, încadrarea automată și anularea zgomotului video propulsează camera web la nivelul următor.

Laptopuri echipate cu acceleratoare GeForce RTX seria 30

    1. ASUS TUF F15 – Acest model vine echipat cu o placă video pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, un procesor Intel Core i5-11400H și 8GB de memorie RAM. Modelul TUF F15 este echipat corespunzător pentru a oferi performanțe pe care te poți baza în jocuri, productivitate, dar și streaming de conținut video.

    2. MSI GF65 Thin – Un laptop care vine echipat cu NVIDIA GeForce RTX 3060 , un procesor i5-10200H și 16 GB de RAM și un ecran de 15.6”, Full HD, cu o rată de refresh de 144Hz. Toate acestea asigură o experiență cât mai fluidă, indiferent de activitate.

    3. ASUS TUF Dash F15 – Cu un design subțire, greutate mică și design solid, TUF Dash F15 este o variantă ideală pentru cei care își doresc portabilitate. Cu un GeForce RTX 3050 pentru laptop, procesor Intel Core i5-11300H și 16GB RAM DDR4 ești sigur că te poți baza pe el atunci când ai nevoie.

To Top