Stiri

NVIDIA va participa la Gamescom 2013

NVIDIA GeForce GTX 670
NVIDIA GeForce GTX 670

NVIDIA își confirmă prezența la ediția din 2013 a Gamescom, unde va găzdui o serie de prezentări ale celor mai așteptate jocuri din acest an. În Koln, Germania, între 21 și 25 august, la NVIDIA din hala 8/C30, vizitatorii vor putea să testeze titluri precum Assassin’s Creed IV Black Flag de la Ubisoft. În același timp vor putea asista la prezentări din partea Activision, Wargaming și 2K. Un alt punct de referință din cadrul standului îl reprezintă posibilitatea de a testa în premieră NVIDIA SHIELD.

Standul NVIDIA din hala 8/C30 va echipat cu cele mai noi PC-uri dotate cu seria de GPU-uri GeForce GTX 700. Vizitatorii vor putea, astfel, testa jocuri precum Splinter Cell Blacklist sau Assassin’s Creed IV Black Flag la rezoluție și detalii setate la maxim.

Pe scena NVIDIA își vor face apariția noi trailere și secvențe de joc din jocuri recunoscute, precum Assassin’s Creed IV Black Flag și The Witcher 3. Activision și Warner se numără printre invitații surpriză care vor arata jocurile Call of Duty: Ghosts, respectiv Gotham City cu Batman: Arkham Origins. Vor fi disponibile prezentări din partea Wargaming, Meteor, SEO, Infinite Games și câteva titluri încă neanunțate.

NVIDIA GeForce GTX 670

NVIDIA GeForce GTX 670

To Top