Stiri

NVIDIA ”World of Tanks”

Competițiile de gaming desfășurate la nivel mondial devin din ce în ce mai complexe și mai interesante. NVIDIA anunță primul turneu mondial GeForce eSports World of Tanks, în cadrul căruia participanții vor putea câștiga plăci video din seria NVIDIA GeForce GTX 600, iar finaliștii vor avea șansa de a concura pentru marele premiu de 100.000$. Perioada de pre-înscriere pentru echipe începe azi, urmând ca înscrierea individuală a jucătorilor să se facă din 28 martie, timp de două săptămâni.

”World of Tanks se află printre preferințele jucătorilor pasionați de competiții de gaming, datorită modului de joc strategic, dar și pentru a modului de joc în echipă”, declară Kevin Van Ness, Head of Community, Wargaming, America de Nord. ”Pentru acest turneu, sperăm să îmbinăm cu succes comunitatea noastră și expertiza NVIDIA, la nivel mondial.”

World of Tanks este un joc online de echipă, dedicat luptelor armate de la mijlocul secolului 20. Acesta este unul dintre cele mai populare jocuri PC de tip shooter, cu peste 55 de milioane de utilizatori inregistrati. Jocul utilizeaza o serie de elemente eSports, precum modul spectator sau suportul pentru inregistrarile video ale jocurilor. În luna ianuarie, acest joc a stabilit un record mondial pentru cel mai mare număr de jucători online simultan, când server-ul rusesc MMO a înregistrat 190.541 jucători.

Regulamentul oficial al turneului World of Tanks va fi disponibil din 28 martie 2013 pe http://esports.geforce.com. Înscrierea la acest tuneu este gratuită, iar jucătorii internaționali se pot înregistra și pot concura, dacă sunt eligibili.

NVIDIA  ”World of Tanks”

NVIDIA ”World of Tanks”

To Top